Hvem vi er

Hvem vi er

Juridisk ServiceBureau formidler vikariater og faste job til den juridiske branche med stor kontakt til advokatfirmaer. Når du vælger Juridisk ServiceBureau, hvad enten det er som kandidat eller kunde, kan du forvente en samarbejdspartner, der

 • har stor forståelse for og indsigt i den juridiske branche
 • har tæt kontakt med sine kandidater
 • sætter en ære i at følge opgaven helt til dørs uden at gå på kompromis

Dette betyder, at vi stiller høje krav til vores kandidater og forventer, at vores kunder går helhjertet ind i ethvert samarbejde. Med vores egne høje krav til professionalisme kan vi løfte mindre såvel som store personalemæssige opgaver.

Nyhedsbrev for kunder

Vil du vide mere om, hvad Juridisk ServiceBureau kan gøre for dig, der repræsenterer en virksomhed? Modtag vores nyhedsbrev og få gode tilbud og nyheder fra os.

Stine Brammer Kruse
HR- og rekrutteringskonsulent

T: + 45 29 72 09 79

Stine har siden 2011 taget sig godt af kunder og kandidater i Juridisk ServiceBureau. Hun har været ansvarlig for størstedelen af vores kundeopgaver og været med til at opbygge Juridisk ServiceBureaus gode omdømme i branchen. Hvis du har en forespørgsel, er Stine den helt rigtige at tage fat i.


Kenneth Oldenburg
CEO og rekrutteringskonsulent

T: +45 29 72 74 64

Kenneth er ejer af Juridisk ServiceBureau. Han har arbejdet i vikar- og rekrutteringsbranchen siden 2001 og er ophavsmanden bag konceptet, Legal Connect, hvor han er ansvarlig for målrettet search & selection af erfarne jurister. Kenneth er idag ansvarlig for driften i Juridisk ServiceBureau.


Izabela Henriques
HR- og rekrutteringskonsulent

T: +45 33 11 70 14


Det vi tror på

Igennem de mere end 20 år ServiceBureau har eksisteret, har vi bibeholdt vores filosofi om, at faglige og menneskelige kvalifikationer skal gå op i en højere enhed, når den rigtige profil til jobbet skal findes. Vi sætter derfor en ære i at opretholde vores dybe indsigt i den juridiske branche samtidig med, at vi aldrig mister fokus på vores kandidater og vores gode relationer til dem. Kombinationen af branchekendskab og fokus på personlige egenskaber er med til at skabe det unikke resultat.
Vores arbejde i den juridiske branche er naturligvis forbundet med en høj standard og en høj etisk bevidsthed. Vi behandler alle parter i vores forløb med stor respekt og professionalisme. Ingen af parterne får oplyst navne eller andre karakteristika, som tydeliggør deres identitet, før begge parter har givet deres samtykke hertil.
Selvom Juridisk ServiceBureau er en lille virksomhed, sætter vi en ære i at tage et socialt ansvar – også kaldet Corporate Social Responsibility (CSR). Juridisk ServiceBureau ApS støtter Kræftens Bekæmpelse med et årligt beløb og vi gør en dyd ud af at genbruge og sparre, hvor vi kan – papir, printerpatroner, lys, varme etc.

Vores kompetencer

  • Mere end 20 års erfaring med vikarassistance og rekruttering i den juridiske branche
  • Personlig kontakt både med vores kunder og kandidater
  • Afslappet effektivitet
  • Store faglige såvel som personlige krav til vores kandidater

Vi støtter

  
Back to top