Boost dit stilingsopslag

Juridisk ServiceBureau har et bredt netværk af kandidater med interesse i job i den juridiske branche – det gælder både til vikariater og faste stillinger. Kandidaterne bruger os til sparring omkring deres situation, opretter sig i vores CV-bank og besøger vores hjemmeside for at finde inspiration og nye jobtilbud.

Denne kontakt med relevante kandidater i branchen kan du også få gavn af, når du skal annoncere en ny stilling – både hvis du har brug for en vikar eller en fast medarbejder. I samme omgang hjælper vi vores gode kandidater med at få øje på så mange af de gode jobtilbud i branchen som muligt.

Det vi tilbyder er, at din virksomhed kan benytte Juridisk ServiceBureaus hjemmeside til at annoncere jeres ledige stilling, og hermed ramme en engageret og målrettet målgruppe. Vi gør også gerne vores netværk opmærksom på din stilling gennem vores Sociale medie-profiler/grupper og ved at sende den til relevante kandidater i CV-banken.

Denne service er helt gratis og uforpligtende og kan benyttes af både tidligere, nuværende og potentielle kunder i branchen.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon 33 11 70 14 eller send en mail på service@servicebureau.dk. Vi kommer også altid gerne ud forbi jer til et uforpligtende møde, hvis I vil høre nærmere om vores løsninger.

SERVICE: Rekruttering


Related Projects

Back to top