Fleksibelt rekrutteringsforløb

Vores ydelser er modulopbygget, således at vi med udgangspunkt i vores kunders ønsker gør det muligt at samarbejde med os i forskellige dele af et rekrutteringsforløb.

Vi gør, hvad vi kan for at forblive en attraktiv samarbejdspartner, også når I selv tager større andel i rekrutteringsprocessen. Derfor kan separate interviews med allerede udvalgte kandidater eller intelligens- og personlighedstests tilkøbes efter behov.

Følgende faser tilbydes fleksibelt:

 

Indledende fase
Indledende fase omfatter opstartsmøde med analyse af den rekrutterende virksomhed, udarbejdelse af tidsplan, udarbejdelse af job- og personprofil, search i egen samt eksterne CV-banker og annoncering m.v. Endvidere kan den indledende fase omfatte udvælgelse af kandidater til personligt interview og afslag til fravalgte ansøgere.

Interview
Interviews af udvalgte kandidater med tilbagemelding til hver enkelt kandidat vedrørende forløbet. Prioritering af kandidater. Eventuelt yderligere interviewrunder senere i forløbet.

Test
Test af udvalgte kandidater. Herunder personprofilanalyser (DISC), intelligenstests, test af læse- og skrivekundskaber samt talfærdigheder. Vi arbejder med personprofilanalyser, intelligenstest m.v. fra Thomas International.

Rådgivning
Derudover tilbyder vi rådgivning og sparring efter medgået tid til kunder, som selv ønsker at gennemføre en rekrutteringsproces.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon 33 11 70 14 eller send en mail på service@servicebureau.dk. Vi kommer også altid gerne ud forbi jer til et uforpligtende møde, hvis I vil høre nærmere om vores løsninger.

SERVICE: Rekruttering


Related Projects

Back to top