HR-management

Når medarbejderstaben begynder at vokse, kan det ressourcekrævende, at håndtere alle regler om ansættelsesforhold, kontraktuelle krav, pensions- og lønberegninger, efteruddannelse m.v. Derfor kan det være en fordel med en branchekendt HR-partner.

Juridisk ServiceBureau kan varetage hele eller dele af jeres HR-funktioner. Det kan være en midlertidig eller permanent løsning, hvor HR-driften er outsourcet til os, eller på en specifik opgave, hvor vi varetager HR-projektledelse.

På de rent administrative områder tilbyder vi at varetage kontrakter og lønadministration. Det kan foregå ved, at vi sender en medarbejder ud i jeres virksomhed, eller ved at vi varetager servicen fra vores egne kontorer.

Vi har løsninger til jer, uanset om I har brug for os 5, 10, 50 eller … timer om måneden eller ved et specifikt projekt. Vi aftaler en løsning fleksibelt efter jeres behov.

I samarbejde med Juridisk ServiceBureau fokuserer I på jeres kernekompetencer, og vi sørger for alt det praktiske omkring jeres medarbejdere.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon 33 11 70 14 eller send en mail på service@servicebureau.dk. Vi kommer også altid gerne ud forbi jer til et uforpligtende møde, hvis I vil høre nærmere om vores løsninger.

SERVICE: HR-rådgivning


Related Projects

Back to top