Markedsafdækning og rådgivning

Når du som kunde henvender dig til Juridisk ServiceBureau med en forespørgsel på en kandidat, starter vi altid med at lave en helt uforpligtende søgning i vores CV-bank.

Såfremt vi ikke har nogle relevante kandidater i vores CV-banker, tilbyder vi at foretage en mere omfattende afdækning af markedet ved brug af bl.a. sociale medier, diverse fora for jobsøgende og vores øvrige netværk. Denne søgning afregnes med et beskedent honorar, der modregnes i vikar- eller rekrutteringshonoraet, såfremt en af de anviste kandidater ansættes i vikariat eller fast stilling hos jer.

Vores afdækning af markedet og efterfølgende rådgivning omkring de mulige typer af kandidater har betydet, at tidligere kunder langt hurtige end planlagt har fået ansat den rigtige kandidat, eller at et realistisk indtryk af mulighederne på markedet er opnået, inden en egentlig rekrutteringsproces igangsættes.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon 33 11 70 14 eller send en mail på service@servicebureau.dk. Vi kommer også altid gerne ud forbi jer til et uforpligtende møde, hvis I vil høre nærmere om vores løsninger.

SERVICE: HR-rådgivning, Rekruttering, Vikar


Related Projects

Back to top