Outplacement

Nogle gange kan det desværre være nødvendigt at afskedige en eller flere medarbejdere. Håndteringen af en sådan afskedigelse er vigtig for, at både virksomheden og den enkelte medarbejder kan komme godt videre.

Som virksomhed kan I tilbyde et genplaceringsforløb til den opsagte medarbejder i samarbejde med Juridisk ServiceBureau.

Vores konsulent tilrettelægger det præcise forløb med den afskedigede medarbejder, så vægten ligger på de emner, der er vigtigst for den enkelte. Forløbene kan variere i længde og tid.

Samtalerne er fortrolige mellem medarbejderen og vores konsulent, da det er afgørende, at der er et trygt samtalerum.

Helt konkret arbejder konsulenten og jeres medarbejder bl.a. med skrivning/forbedring af CV og ansøgning, referencer, inddragelse af netværk, herunder bl.a. på Linked’In samt træning og sparring omkring jobinterviews og generel kommunikation med potentielle arbejdsgivere.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon 33 11 70 14 eller send en mail på service@servicebureau.dk. Vi kommer også altid gerne ud forbi jer til et uforpligtende møde, hvis I vil høre nærmere om vores løsninger.

 

SERVICE: HR-rådgivning


Related Projects

Back to top