Personalerekruttering

Juridisk ServiceBureau har mere end 20 års erfaring som den juridiske branches foretrukne personalepartner i forbindelse med rekruttering af kompetente medarbejdere. I dag fungerer vi ofte helt naturligt som vores kunders strategiske samarbejdspartner på personaleområdet.

I vores CV-bank har vi både kandidater registreret som i dag sidder i fast job, men som er på udkig efter nye udfordringer, og kandidater som i øjeblikket er ledige og derfor ønsker nyt job. Vi arbejder bl.a. med advokatsekretærer, advokatbogholdere, sprogsekretærer, ejendomsadministratorer samt jurister, advokater og advokatfuldmægtige via LegalConnect.

Vi arbejder målrettet på at holde vores CV-bank ajourført med kvalificerede kandidater i hele landet. Vores CV-bank er bygget op omkring de faglige og personlige kompetencer, som er relevante i forbindelse med stillinger inden for den juridiske branche. Det betyder, at vi hurtigt og effektivt kan kommunikere direkte med relevante kandidater.

Uanset hvilken medarbejder du skal bruge, er du sikret følgende:

  • Udarbejdelse af en kompetenceprofil i samarbejde med virksomheden, som danner grundlag for stillingsannoncen og interviews med kandidater
  • Udarbejdelse af stillingsannonce
  • Indhentning af personlige referencer hos tidligere arbejdsgiver
  • Dybdegående interviews og efter aftale udarbejdelse af personprofilanalyser, kapacitets- og intelligenstests
  • 3+ måneders garanti på ansættelsen
  • Løbende dialog de første 3+ måneder efter tiltrædelse for at sikre, at ansættelsesforholdet forløber optimalt og tilfredsstillende
  • Faste konkurrencedygtige pris inkl. en samlet annoncepakke

Ved at indlede et samarbejde med Juridisk ServiceBureau omkring personalerekruttering, får du en faglig sparringspartner, som er dybt involveret i den juridiske branche og som arbejder professionelt med de stillede opgaver.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon 33 11 70 14 eller send en mail på service@servicebureau.dk. Vi kommer også altid gerne ud forbi jer til et uforpligtende møde, hvis I vil høre nærmere om vores løsninger.

SERVICE: Rekruttering


Related Projects

Back to top