Shortlist

Vil du være sikker på, at du når de rigtige kandidater i din rekrutteringsproces? En ‘Shortlist’ kan være en god måde at få afdækket markedet på.

Med en Shortlist afdækker Juridisk ServiceBureau markedet og kontakter relevante kandidater. Vi tager direkte kontakt til gode profiler for at gøre dem opmærksom på din ledige stilling. Vores arbejde munder ud i en liste med relevante kandidater, der både passer på profilen, og som er interesserede i stillingen. Herefter kan du selv tage kontakt til kandidaterne og fortsætte dialogen med henblik på en evt. samtale hos dig.

Shortlisten er med andre ord et supplement til din egen søgning, der sikrer, at du kommer bredere ud i markedet og får kontakt med kandidater, du måske ikke rammer i din almindelige annoncering. Kontrollen ligger stadig hos dig, og du har hele tiden føling med, hvem der er interesseret i din stilling. Juridisk ServiceBureau hjælper blot processen godt på vej og sikrer, at det er den bedst mulige kandidat, der ansættes i stillingen.

En Shortlist består normalt af 3-5 gode kandidater afhængig af stillingen. Prisen er en enhedspris, der er opgaveafhængig og aftales før opgaven går i gang. Når først opgaven er påbegyndt, kommer der ikke ekstra omkostninger, ligegyldig om du vælger at ansætte en af kandidaterne på vores liste eller en af dem, der søger i jeres egen rekrutteringsproces.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon 33 11 70 14 eller send en mail på service@servicebureau.dk. Vi kommer også altid gerne ud forbi jer til et uforpligtende møde, hvis I vil høre nærmere om vores løsninger.

SERVICE: Rekruttering


Related Projects

Back to top