Try & Hire – en fleksibel ansættelsesform

Try & Hire er en fleksibel og ofte anvendt ansættelsesform. Her hjælper vi med at finde en dygtig medarbejder, som starter ansættelsen hos jer som en vikar. Efter en given periode kan I ansætte medarbejderen, hvis de faglige og personlige kvalifikationer lever op til forventningerne.

Denne ansættelsesform er en unik mulighed for alle parter for at se hinanden an og vurdere mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Alle vores vikarer gennemgår omfattende og fagligt målrettede interviews, som inkluderer indhentning af personlige referencer og relevante faglige tests. Herved får vi et dybdegående billede af vikarernes personlige og faglige kompetencer.

Try & Hire kan benyttes ved alle vores medarbejderprofiler, fx advokatsekretærer, advokatbogholdere, sprogsekretærer/korrespondenter, sagsbehandlere, juridiske assistenter, ejendomsadministratorer og jurister.

Med Try & Hire er i sikret følgende:

  • Fagrelevant vikar til rådighed med kort varsel
  • Effektiv personaleadministration
  • Betaling kun for effektivt timeforbrug
  • Løbende opfølgning både hos vikaren og virksomheden
  • Honorarfri overtagelse af vikaren efter 13 ugers sammenhængende fuldtidsvikariat

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon 33 11 70 14 eller send en mail på service@servicebureau.dk. Vi kommer også altid gerne ud forbi jer til et uforpligtende møde, hvis I vil høre nærmere om vores løsninger.

SERVICE: Rekruttering, Vikar


Related Projects

Back to top