Uforpligtende søgning i vores CV-banker

Kernen i vores arbejde er vores to CV-banker for hhv. administrativt personale og jurister. Vi gennemlæser alle CV’er, der lægges op i CV-banken og tager direkte kontakt til kandidater med kompetencer og erfaringer, der er relevante for vores kunder i den juridiske branche.

Det betyder, at vi har godt fat i en lang række dygtige kandidater med kompetencer på forskellige områder og niveauer.

Som kunde hos Juridisk ServiceBureau, kan du få gavn af vores arbejde med CV-bankerne – ganske uforpligtende. Når du er på jagt efter en ny medarbejder, er du altid velkommen til at ringe til os og fortælle om den kandidat, som du leder efter. Herefter vil vi ganske uforpligtende gennemgå vores CV-banker for relevante kandidater. Hvis en eller flere af vores kandidater passer til din profil, fremsender vi CV og en kort præsentation af kandidaten, som du herefter kan vurdere i forhold til stillingen.

Såfremt du er interesseret i at ansætte en af vores kandidater i din ledige stilling, kan du enten vælge af prøve kandidaten af i et vikariat gennem os eller at ansætte kandidaten direkte i din virksomhed. I begge tilfælde vil der være et rekrutteringshonorar, som enten betales sammen med de øvrige vikarudgifter (ved vikaransættelse, vikaranvisning eller try’n’hire) eller som et engangsbeløb med 3 måneders garanti (ved rekruttering).

Såfremt vi ikke har nogle relevante kandidater i vores CV-banker, tilbyder vi at foretage en mere omfattende afdækning af markedet, som du kan læse mere om her.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon 33 11 70 14 eller send en mail på service@servicebureau.dk. Vi kommer også altid gerne ud forbi jer til et uforpligtende møde, hvis I vil høre nærmere om vores løsninger.

 

SERVICE: HR-rådgivning, Rekruttering, Vikar


Related Projects

Back to top