Vikaranvisninger

En graviditet er en glædelig nyhed. For en arbejdsplads kan en barslende medarbejder dog også være kilden til en del panderynker. Det kan være svært at finde den helt rigtige barselsvikar til jobbet, og samtidig bliver det hurtigt en dyr affære.

Ved længerevarende vikariater som et barselsvikariat tilbyder Juridisk ServiceBureau at anvise en dygtig vikar til jer. I stedet for at vikaren ansættes gennem os og afregnes i timer gennem hele perioden, overtager I selv administrationen af vikaren fra første dag.

For et engangsbeløb anviser vi en dygtig vikar til jer. For at sikre at I er tilfredse med den anviste vikar, giver vi en 4 ugers garantiperiode, hvor I har mulighed for at få anvist en anden vikar, hvis I ønsker det. Vi står fortsat for interview, test og referencetagning.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon 33 11 70 14 eller send en mail på service@servicebureau.dk. Vi kommer også altid gerne ud forbi jer til et uforpligtende møde, hvis I vil høre nærmere om vores løsninger.

SERVICE: Vikar


Related Projects

Back to top