Vikarassistance

Juridisk ServiceBureau er et godt valg, når I skal vælge en samarbejdspartner i forbindelse med vikarassistance. Vi har et stort korps af erfarne og dygtige vikarer, der kan træde til med kort varsel og hjælpe fx ved sygdom, ferier og ekstra travlhed.

Alle vores vikarer gennemgår omfattende og fagligt målrettede interviews, som inkluderer indhentning af personlige referencer og relevante faglige tests. Herved får vi et dybdegående billede af vikarernes personlige og faglige kompetencer.

Når I bestiller en vikar gennem Juridisk ServiceBureau vil I hurtigt få præsenteret egnede kandidater, som I indledende kan møde til uforpligtende samtale eller som kan starte fra dag til dag. Det er en meget fleksibel ansættelsesform, hvor I kun betaler for vikarens effektive timeforbrug.

Uanset hvilken vikar du skal bruge, er du sikret følgende:

  • Fagrelevant vikar til rådighed med kort varsel
  • Effektiv personaleadministration
  • Betaling kun for effektivt timeforbrug
  • Løbende opfølgning både hos vikaren og virksomheden
  • Honorarfri overtagelse af vikaren efter 13 ugers sammenhængende fuldtidsvikariat

Derudover sørger vi naturligvis for alle praktiske forhold i forbindelse med ansættelsen.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon 33 11 70 14 eller send en mail på service@servicebureau.dk. Vi kommer også altid gerne ud forbi jer til et uforpligtende møde, hvis I vil høre nærmere om vores løsninger.

SERVICE: Vikar


Related Projects

Back to top