Advokatbogholder til mindre advokatkontor  • Fast stilling
  • Østerbro
  • Denne stilling er blevet besat

For mindre advokatkontor på Østerbro søger vi lige nu en erfaren og selvstændig advokatbogholder til fast deltidsstilling på 25-30 timer ugentligt. Det forventes, at du er fleksibel i forhold til den ugentlige arbejdstid og at du kan udføre advokatbogholderi inkl. klienttilsvar.

Din profil:

Du kan arbejde selvstændigt og strukturere dit eget arbejde. Du går op i, at dit arbejde udføres til perfektion og du er derfor også detaljeorienteret. Du har stor erfaring med advokatbogholderi og har fuldstændigt styr på kredit/debet samt klienttilsvar og samarbejder godt med revisor. Vi ser gerne, at din erfaring kommer fra advokatkontor, hvor du har haft selvstændigt ansvar for hele bogholderiet eller hele processen for din egen portefølje.

Som person er du reel og ansvarsbevidst. Du vil i stillingen tildeles stor tillid og det er naturligvis vigtigt, at du kan honorere dette, men at du samtidig er ærlig omkring eventuelle faglige begrænsninger og søger råd og vejledning hvis nødvendigt.

Stillingen og virksomheden:

Virksomheden er et mindre advokatkontor, som i ultimo marts flytter fra kontoret i Nordsjælland til Østerbro. Grundet virksomhedens størrelse vil du have ansvar for alle aspekter af bogholderiet og du vil indgå i et team af medarbejdere, hvor man tager ansvar for eget arbejde og ekspertiseområde.

Dit daglige arbejde vil være at afstemme klientkonti, bogføre, klargøre regnskab til revisor, afstemme bankkonti m.v.

Kulturen i virksomheden er ærlig og lige til – man siger tingene som de er og skubber ikke noget ind under gulvtæppet. Har man en udfordring, taler man om det og finder en løsning, men det forventes derfor, at man hver i sær er løsningsorienteret og til enhver tid søger at lave det bedst mulige stykke arbejde.

Ansættelse og vilkår:

Der ønskes ansættelse hurtigst muligt.

Stillingen er fast fuldtid 25-30 timer pr. uge med mulighed for variation afhængigt af arbejdsmængden.

Ansøgning og spørgsmål:

Er du interesseret i stillingen, bedes du søge stillingen via linket. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Stine Rasmussen på telefon 2972 5683 eller på mail stiner@servicebureau.dk.

Back to top