Data Protection Specialist  • Fast stilling
  • Ballerup
  • Denne stilling er blevet besat

Vil du arbejde med databeskyttelse i en af Danmarks største IT-virksomheder, og være med til at sikre beskyttelsen af personoplysninger i fremtidens store it-løsninger til offentlige myndigheder og det private erhvervsliv? Så er stillingen som Data Protection Specialist i KMD måske noget for dig.

KMD’s Data Protection Team er et team på 3, snart 4 personer, som til dagligt arbejder nært sammen med hele KMD’s juridiske team, vores store sikkerhedsorganisation og intern revision.  Vi har en uformel og direkte omgangstone, og lægger stor vægt på faglig sparring og samarbejde på tværs. Teamet ledes af vores Data Protection Officer, og er forankret i Group Security, Risk & Compliance med rapportering direkte til såvel direktionen som bestyrelsen.

Om jobbet:

Som Data Protection Specialist i KMD spænder dine arbejdsopgaver bredt over hele spektret af databeskyttelse. Som rådgiver for vores forretning vil du således skulle bistå med tolkning af GDPR og vejledning i efterlevelse i praksis – i KMD’s egenskab som databehandler såvel som dataansvarlig.

Du vil få varierede arbejdsopgaver inden for drift og løbende udvikling af KMD’s Data Protection Program, og vil blive inddraget i spændende og komplekse projekter, som KMD udvikler og leverer til såvel kommuner og staten som private virksomheder.

Et par eksempler kunne være:

  • Rådgivning ifm. databeskyttelsesrelaterede initiativer og kontroller
  • Udarbejdelse af databeskyttelsespolitikker, -processer, -tjeklister og templates
  • Rådgivning ifm. udarbejdelsen af risiko- og konsekvensanalyser
  • Udarbejdelse af materiale til generel awareness og specialiseret træning.
  • Sparring ved eventuelle brud på persondatasikkerheden
  • Gennemførelse af tilsyn vedrørende efterlevelse m.v.
  • Bistå ved revision & tilsyn

Om dig

Du har en juridisk baggrund, fx cand. Jur eller cand. Merc. Jur. Derudover har du også minimum 2 års erfaring med at behandle komplekse juridiske spørgsmål inden for databeskyttelse og evner at operationalisere juridiske krav til forretningsprocesser, vurdering af juridiske risici, anbefalinger m.v. Afdelingen arbejder primært med den del af databeskyttelsen, der ikke er standard og dermed har en høj grad af kompleksitet, som kræver solid juridisk analyse, hvorfor du skal have erfaring med at lave disse analyser.

Da KMD er en teknologitung virksomhed vil det desuden være en stor fordel, hvis du har erfaring eller interesse indenfor teknologi-/ IT-branchen.

Det forventes, at du arbejder selvstændigt, struktureret og målrettet, ligesom du skal trives med pludselige fokusskift fra én opgave til en anden. Derudover forventes det, at du motiveres af komplekse arbejdsopgaver, besidder god forretningsforståelse og evner at kommunikere med personer på alle niveauer og i alle områder af organisationen.

KMD som arbejdsplads

KMD er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge.

KMD har som ambition at være de bedste på uddannelse af medarbejderne, når man sammenligner med andre store danske it-virksomheder. Samtidig arbejder KMD aktivt med at skabe klare karriereveje både i linjen og i projekter, og tilsvarende er det virksomhedens mål at udvikle og uddanne de bedste specialister.

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og over 3.000 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMDs datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango.

Hos KMD får du som medarbejder adgang til personalegoder, der bl.a. inkluderer en fordelagtig morgenmad- og frokostordning, sundhedsordning, KMD bonus og meget mere. Der er fleksible arbejdstider og en god work-life-balance.

Spørgsmål til stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Stine Rasmussen på tlf.: 29725683 eller via mail stiner@servicebureau.dk.

Vi gennemgår ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Der ønskes tiltrædelse pr. 1.2. 2021

Back to top