Jurist – barselsvikariatHjemmeside Miso Film

– til ledende skandinavisk film & tv-produktionsselskab

Miso Film søger en dygtig og forhandlingsvant jurist til et barselsvikariat af ca. 1 års varighed til vores juridiske afdeling med start sommeren 2021.

Om stillingen

Miso Films juridiske afdeling, der til daglig består af 3 jurister, har ansvar for forhandling, rådgivning og udarbejdelse af mange forskellige typer kontrakter i relation til produktion af film og tv-serier, herunder finansiering, udvikling og produktion, projektansættelser af kreative (forfattere, instruktører, skuespillere) og andre filmarbejdere mv. Du vil få et tæt samarbejde med og referere til Head of Legal Affairs. Desuden vil du selvstændigt samarbejde med producere og line producere samt Miso Films ledelse.

Vi tilbyder en alsidig stilling med masser af ansvar. Et spændende og udfordrende arbejdsmiljø på tværs af mange forskellige faggrupper indenfor film- og tv-serie-produktion.

Den daglige arbejdsplads er på vores kontor i Ryesgade 3, 2200 København N.

Om dig

Du er cand.jur. eller cand.merc.jur. med minimum et par års erfaring fra advokatbranchen eller medievirksomheder, forbund, foreninger e.l., hvor du har arbejdet med immaterielret/ophavsret, kontraktskrivning og forhandling samt fået et kendskab til ansættelsesret. Det vil desuden være en fordel, hvis du allerede har kendskab til branchespecifik lovgivning og overenskomster inden for film- og tv-produktion.

Vi forventer at du:

  • Lægger vægt på grundighed og den juridiske metode;
  • Er selvstændig og trives med at være med i hele processen og eksekvere;
  • Er stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation og god til at formidle juridiske budskaber;
  • Har god økonomisk og forretningsmæssig forståelse ift. finansiering og prisforhandlinger;
  • Er flydende i dansk og engelsk og har gerne et godt kendskab til de nordiske sprog;
  • Har stærke forhandlingsevner og evner at være løsningsorienteret;
  • Trives med at samarbejde med mange forskellige typer mennesker med forskellig faglig baggrund.

Om os

Miso Film blev grundlagt i 2004 af producerteamet Jonas Allan og Peter Bose. Selskabet har datterselskaber i Norge og Sverige og har opnået høj anerkendelse for produktion af populære danske, svenske og norske film og tv-serier. Vi har ca. 30 fastansatte medarbejdere.

Miso Film står bl.a. bag danske tv-serier som DICTE på TV 2 og 1864 på DR, Skandinaviens første originale Netflix serie THE RAIN, Viaplay-serien DEN SOM DRÆBER samt tv-serien EFTERFORSKNINGEN af Tobias Lindholm, som havde premiere på TV 2 i efteråret 2020. Få mere info om vores produktioner mv. på www.misofilm.dk.

Er du interesseret?

Send gerne din ansøgning og dit CV i dag til info@misofilm.dk. Ansøgningsfrist er den 15. april 2021. Vi gennemgår alle ansøgninger og holder samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Legal Nanna Hummelmose, nanna@misofilm.dk eller Senior Legal Counsel Celina Sparre, celina@misofilm.dk.

Back to top