UDFOLD DIT POTENTIALE SOM ADVOKATSEKRETÆR HOS MAZANTI-ANDERSEN • Fast stilling
 • Odense

Mazanti-Andersen

For Mazanti-Andersen søger vi lige nu en dygtig advokatsekretær til attraktiv stilling i Odense.

Om Mazanti-Andersen

Mazanti-Andersen er en større erhvervsretlig advokatvirksomhed med kontorer i København og Odense og godt 120 medarbejdere, der er organiseret i fem faggrupper: Corporate & Commercial, Transaktioner, Proces, Fast Ejendom & Entreprise og Insolvens. Der er en imødekommende, rar og fleksibel arbejdskultur præget af tillid og en uformel tone.

Tillid og gode relationer er kernen i Mazanti-Andersens kultur og i tilgangen til at drive forretning. Alle opgaver, store som små, er vigtige, og de insisterer på kvalitet i alt, hvad de gør – det mærker man både som kollega og som klient.

Om dig

Vi søger en advokatsekretær med sans for detaljen og som forstår klientens behov. Du vil assistere en af partnerne med både selvstændig sagsbehandling inden for entrepriseret, fast ejendom/tinglysning, forsikrings- og erstatningsret, samt administrative opgaver som sagsoprettelse, diktat, afregninger og løbende ad hoc-opgaver.

Hvem er du?

 • Du er skarp til dansk retskrivning, og du behersker gerne engelsk
 • Du har erfaring fra en lignende stilling fra et andet advokatfirma eller på anden vis arbejdet med retssagsbehandling
 • Du kan din ejendomsret og har god erfaring med fast ejendom/tinglysning og retssagsportalen, men vi er parate til at give dig eventuel nødvendig oplæring
 • Du har stor erfaring med behandling af retssager via minretssag.dk, og du er fortrolig med at sætte dig ind i nye IT-systemer og bevæger dig let rundt i Office-pakken

Derudover forventer vi at:

 • Du trives med både selvstændige og administrative opgaver
 • Du arbejder grundigt og struktureret og har blik for detaljen
 • Du er god til at servicere klienterne, og at du samtidig er god til at holde fokus i travle perioder
 • Du er engageret, selvstændig og proaktiv
 • Du som kollega er venlig, hjælpsom og imødekommende

Du tilbydes et alsidigt og udfordrende job i et inspirerende og godt kollegialt miljø præget af høj faglighed, en kommerciel tilgang og hvor vi samtidig lægger vægt på at have det sjovt. Vores kultur og arbejdstilgang er præget af høj integritet, ambition og fleksibilitet, og du indgår i et team med dygtige kollegaer, der samtidig vil agere gode sparringspartnere.

Ansættelse ønskes hurtigst muligt efter aftale – vi venter dog gerne på den rette kandidat. Ansøgninger gennemgås løbende og stillingen tages ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Stine Rasmussen på tlf.: 2972 5683 eller mail stiner@servicebureau.dk.

OBS: Ansøgningsmateriale modtages ikke på mail. Vil du søge stillingen, opfordrer vi dig til at benytte knappen “Ansøg stillingen”.

To apply for this job please visit talentattract.com.

Back to top